NITRAS MEDISCH

Na ongeveer 30 jaar ervaring in de wereld van de persoonlijke beschermingsmiddelen, besloot NITRAS in 2015 om aan de toenemende vraag naar producten voor eenmalig gebruik te voldoen, zodat zij ook dit belangrijke gebied kon dekken en bedienen. Voor deze belangrijke stap werd dochteronderneming “MCD Medical Care Dental GmbH” opgericht met het merk NITRAS MEDICAL van de fabrikant. Hierbinnen voorziet NITRAS de medische, laboratorium-, zorg-, cosmetica-, tandheelkundige en voedingssector van passende wegwerpproducten (waaronder beschermende handschoenen, cosmetische tissues, desinfectiemiddelen, kappen, gezichtsmaskers).

ONZE EISEN

NITRAS stelt de hoogste eisen aan zichzelf, enerzijds kenmerkt dit zich door de constante optimalisatie van de producten en diensten. Ook besteden NITRAS aandacht aan de hoogste kwaliteitsnormen en op behoeften gebaseerde oplossingen en bieden zo hun klanten en partners een steeds breder en dieper assortiment. Dankzij de grote opslagruimte op de centrale locatie in Bedburg kan Nitras de kortste levertijden uit voorraad garanderen. NITRAS hecht waarde aan betrouwbaarheid en deskundigheid en past deze eigenschappen dagelijks toe.

CERTIFICATEN

Een constante, professionele en doelgerichte manier van werken vindt NITRAS erg belangrijk. Vanuit hun oogpunt is dit een doorslaggevende factor bij het succesvol het hoofd bieden aan uitdagingen uit het verleden en de toekomst. Daarom laten NITRAS zijn kwaliteitsmanagementsystemen regelmatig controleren en certificeren volgens ISO 9001 en EN 13485 (medische producten van MCD Medical Care Dental GmbH).

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten