Over Heleon Safety

Na meer dan 17 jaar ervaring als Health and Safety Manager in de Haven van Antwerpen had William nood aan een nieuwe uitdaging. Hij ging aan de slag als freelance consultant bij diverse bedrijven in oa. Antwerpen en Brussel.
Als Health and Safety Manager weet William heel goed waar de pijnpunten liggen in het voorzien van de juiste (beschermings)producten voor medewerkers en de samenwerking hiervoor met leveranciers. Uit deze pijnpunten is Heleon Safety ontstaan.

An vult met 17 jaar ervaring in het bedrijfsleven Heleon Safety perfect aan. Met 5 jaar ervaring bij een ‘externe dienst voor preventie en bescherming’ aan de zijde van de arbeidsarts, en 12 jaar commerciële dienstverlening weet An een hechte klantenrelatie op te bouwen en te onderhouden. Met haar opleidingen van oa. preventieadviseur, bedrijfsverpleegkundige en ziekenhuishygiëne, zorgt An voor de juiste balans tussen customer experience, expertise en hecht partnership.

Door onze brede productkennis en ervaring in de markt, zowel aan de kant van de klant als van de leverancier, ligt onze specialiteit in het aanbieden van een win/win ervaring voor en met de klant.

Ons doel: Samen met jou de beste oplossing vinden voor een tevreden medewerker. Een optimale bescherming in balans met kwaliteit en budget, maximaal comfort en uitstraling.

William Willems

zaakvoerder Heleon bv

Preventie adviseur niv.1
Security management
Tracimat deskundige

An Servaes

zaakvoerder Heleon bv

Preventie adviseur niv.2
Bedrijfsverpleegkunde
Ziekenhuishygiëne

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten