NITRAS VEILIGHEIDSPRODUCTEN

Sinds 1986 is NITRAS een belangrijke partner voor persoonlijke beschermingsmiddelen en werk- en beroepskleding. Nitras heeft zich gespecialiseerd in samenwerking met technische groothandels en levert aan verkooppartners zoals HELEON SAFETY in meer dan 30 landen. Tot op de dag van vandaag wordt Nitras door de eigenaar geleid en hechten zij veel waarde aan de kwaliteit van hun producten. Het fabrikantmerk NITRAS werd halverwege de jaren negentig geregistreerd en heeft zich ontwikkeld tot een bekend en betrouwbaar merk in de branche. Het merklogo is een kwaliteitskeurmerk dat hun hoge normen weerspiegelt.

HET PRODUCTASSORTIMENT

Tot eind jaren 90 / begin 2000 specialiseerden NITRAS zich in een uitgebreid en sterk assortiment hand- en armbescherming. Daarna volgde een gestage uitbreiding van het productgamma en heeft Nitras momenteel ook een ruim aanbod werk- en beroepskleding, signalisatiekleding, beschermende kleding, voetbescherming, adembescherming en oogbescherming. Nitras biedt de juiste uitrusting voor professionele en particuliere uitdagingen.

ONZE EISEN

NITRAS stelt de hoogste eisen aan zichzelf, enerzijds kenmerkt dit zich door de constante optimalisatie van de producten en diensten. Ook besteden NITRAS aandacht aan de hoogste kwaliteitsnormen en op behoeften gebaseerde oplossingen en bieden zo hun klanten en partners een steeds breder en dieper assortiment. Dankzij de grote opslagruimte op de centrale locatie in Bedburg kan Nitras de kortste levertijden uit voorraad garanderen. NITRAS hecht waarde aan betrouwbaarheid en deskundigheid en past deze eigenschappen dagelijks toe.

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten